Sabtu, 28 Mac 2009

Tun Mahathir Masuk Semula UMNO


Kami seluruh warga Titiwangsakini mengucapkan selamat kembali kepada Yang Berbahagia
Tun Dr. Mahathir Mohamed kerana menjadi ahli UMNO semula untuk bersama-sama berjuang
demi memperkasa dan mendaulatkan bangsa Melayu serta Agama Islam

5 ulasan:

Mastor Yus berkata...

Hidup Tun!!! Hidup UMNO!!!

akubencipaklah berkata...

Alhamdullillah... dengan kembalinya Tun Mahathir ke dalam UMNO semula diharap UMNO akan menjadi KUAT dan GAGAH kembali... Diharap selepas ini kepimpinan baru UMNO ini akan mengambil pandangan serta nasihat dari TUN demi kemakmuran dan kestabilan UMNO untuk masa depan. Syabas TUN. UMNO masih memrlukan ketokohan seperti TUN untuk memakmurkan, menstabilkan dan juga membangunkan negar aini. Jasamu akan kami kenang wat selama-lamanya.....

pu3 berkata...

ALHAMDULILLAH..
diharap lepas ni makin ramai ikut jejak Tun dan kembali kuatkan UMNo.. insyaallah.. Thanks TUN.. satu suntikan semangat baru sebab orang yang saya personally sanjung tinggi dah kembali.. WELCOME BACK pejuang Melayu!!

Tanpa Nama berkata...

ALHAMDULILLAH.. TUN KEPANGKUANG UMNO KEMBALI.. JGN MASUK UMNO PASTU NAK LOMPAT BALIK & MENGHURU-HARAKAN UMNO BALIK.. SUDAHNYA BESOK JADI MACAM SIAM & INDONESIA LA JAWABNYA.. KEJAP2 BUAT PILIHANRAYA DEK KRN TIDAK DI PERKENAN OLEH TUN.. TAHNIAH KEPADA NAJIB KERANA TELAH MENJADI CINA BUTA YG MANA DAHULU TUN TELAH TALAK 3 DGN PAK LA & UMNO & HARI INI TELAH RUJUK KEMBALI.. HIDUP UMNO..!!!

TanTin Tun berkata...

Buruk benar kalau org tua merajuk tapi nak buat camne org tua ni semakin tua perangai macam buadak2...