Isnin, 10 November 2008

TERIMA KASIH KEPADA SEMUA & SALAM PERJUANGAN DARI KAMI




.....Perjuangan Telah Bermula.....
.....Demi Memartabatkan Nama Bangsa & Agama.....

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Nampaknya Biro multimedia dah mulakan tugas...

mantan berkata...

salam.... tahniah idham kerana mesyuarat pertama menteri2 anda berjalan dgn lancar.... ada sesape yg boleh bg tau aku senarai penuh portfolio menteri2 Idham tak ? sbb setakat yg aku tau portfolio agama diserahkan pada nazir. siapa menteri2 lantikan ?

aileb berkata...

harapnya dapat lah kita mengetahui senarai barisan exco pemuda yang telah diamanahkan tugas untuk membimbing pemuda umno titiwangsa.

sesiapa yang mengetahui barisan exco ni diharap dapat menyebarkanya..


PEMUDA HARAPAN BANGSA

Tanpa Nama berkata...

bro anak melayu.

martabatkan nam je ke

cammana dengan roh dan kudrat
cammana dengan jiwa dan semangat
tsk de plan nak bangkitkan ke..

keh!! keh !!

snazyf berkata...

Insyallah, hujung bulan Nov 2008 ini, Lelaman Web Pemuda UMNO Titiwangsa akan dilancarkan dengan rasminya. Di sana akan memaparkan sepenuhnya portfolio jentera Pemuda UMNO Bahagian bagi sessi 2008/2011 dan pelbagai aktiviti Pemuda Titiwangsa yg telah dan yg akan dilangsungkan. Harap maklum. TQ
URL: www.pemudatitiwangsa.com

snazyf berkata...

Insyallah, hujung bulan Nov 2008 ini, Lelaman Web Pemuda UMNO Titiwangsa akan dilancarkan dengan rasminya. Di sana akan memaparkan sepenuhnya portfolio jentera Pemuda UMNO Bahagian bagi sessi 2008/2011 dan pelbagai aktiviti Pemuda Titiwangsa yg telah dan yg akan dilangsungkan. Harap maklum. TQ
URL: www.pemudatitiwangsa.com

Selain itu juga, Yahoo Group juga telah di daftarkan untuk para pemuda berkominikasi diantara satu dengan yg lain.
Name: pemuda_titiwangsa

"Madah Perjuangan Bangsa and Agama"